Ansökan om medlemskap

1. Bestäm dig för den medlemsform som passar dig bäst

2. Fyll i medlemsansökan fullständigt. OBS personnr/golf-ID, telefonnr och ev mailadress är viktiga, så vi kan nå er snabbt om något saknas!
- Medlemsanmälan- direkt via internet
- Ladda hem ansökan - skicka via mail eller fax
- Kontakta oss- så skickar vi en medlemsanökan

3. Betala medlemsavgiften på bankgiro 5401-2026.

4. Skicka in styrkt utbildning/ handikappunderlag.
OBS! Detta behöver du inte göra, om du finns registrerad i GIT, för då har vi redan alla dina data i vår dator.
Vår Adress: Böda Sand GK, Bödasandsallén 11, 38773 Löttorp.

5. Så fort vi erhållit data och betalning från dig, registrerar vi dig i GIT och du kan börja spela. Registreringen kan du kolla via "min golf".

6. Bagbricka, årsklisterlapp och lite info om oss skickas till dig inom kort.

OBS! Vi kan inte behandla din ansökan förrän fullständigt underlag från punkt 2-4 ovan kommit oss tillhanda.

Om du inte har grönt kort eller handikappkort anordnas kurser regelbundet av Böda Sand GK. Under fliken Golfskolan hittar du all nödvändig information. Du kan också bli medlem utan grönt kort/handikappkort och spela obegränsat på Böda Sand GK men får då inte spela på andra klubbar

Ladda ner medlemsansökan HÄR