Tävlingsspel

Böda Sand GK följer  SGF:s skarpa rekommendation till golfklubbarna och GDF att folkhälsan – och golfens ansvar att motverka smittspridningen.

Ny tävlings information

Ny tävlings information efter nytt besked från SGF den 2020-06-05 Böda Sand Golfklubb kommer vidare följa FHM och SGF råd och riktlinjer gällande öppna golftävlingar i sommar.

Tävlingar arrangeras schemalagt från den 1 juli. Vid alla tävlingar kommer Böda Sands Golfklubb följa SGF:s ”kompletterande regler” med avseendes på distansering, förhållningssätt på banan, ankomst hantering och avslut.

Tävlingsprogram 2020 kommer finnas synlig vid inlogg i ”Min golf” från v.25 Notera! Snabba ändringar och helt uteblivna tävlingstillfällen kan förekomma i sommar på grund av rådande omständigheter.

Detta kommer isf publiceras på hemsidan och personligt meddelande till dom som är anmälda om uppgifter finns att tillgå i er profil. (Vi rekommenderar därför att ni ser över och vid behov uppdaterar med kontaktuppgifter i era profiler)

Va rädda om er och varmt välkomna till Böda Sand Golfklubb i sommar

Peter Rolander Ordf. tävlingskommittén Böda Sand Golfklubb